Radioators logo
Radioti 92,9 MHz og 88,9 kabel
Tirsdag den 16. juli 2024 

  
 
Mærkelig Sketch om dronningemoderen
Bookmark and Share

1. Good evening, jeg hedder dronningemoderen, er lige fyldt 101 år og holder meget af at følge med i shetlandsponyers interne skærmydsler. F.eks. her forleden var jeg vidne til 5 brunstige hun-shetlandsponyer der holdt the-selskab på et bjerg lavet af tun og usyrnet fløde. De talte om mangt og meget, hvilket fik mig til at blæse i lut og smile. Nu skal vi hilse på min sønnesøn Charlie, der er økologisk landmand og ofte ses spise majs.

2. Hej, jeg hedder Charles og alt hvad der siges om mit forhold til kvinder og Stormagasinet Maceys er ligeså løgnagtigt som rygterne om velocipede-prisernes fald på internettet. Nå - men forleden faldt jeg af en hest fordi jeg deltog i et polo-løb.

1. Var det en Shetlandspony?

2. Nej, det var en golden retriever forklædt som peter pan

1. Hvordan havde den gjort det?

2. Vha. gærmasse fordelt på et lagen af udhængt grisetarm. Men det er historien komplet ligegyldigt. Faktum er, at det var en velgørenhedskamp til ære for mig og min nye flamme Winona Ryder. Huner en lækker sag lavet af pebremynte og halmstrå så lange som Åboulevarden.

1. Pik

2. Ja, sådan er der så meget. Men jeg kom på hospitalet efter ulykken og fik plaster på øjenvipperne

1. Jeg brugte slet ikke min kørestol til min fødselsdag. I stedet skrev jeg fem ispinde på regningen, skældte nogle gamle venner fra overhuset på puklen og skred i seng med en guldbajer og fem anders and-blade

2. Shetlandsponyer styrer i Finland


Lagt online: 30/11-2002 18:49:04


Kommentarer:
Det er ikke længere muligt at skrive kommentarer, brug evt. vores facebook side
 
  


© Radioator 1998-2024. Tekst billeder og lyd på denne side må ikke gengives uden tilladelse