Radioators logo
Radioti 92,9 MHz og 88,9 kabel
Tirsdag den 16. juli 2024 

  
 
Grønne fingre med Bo, Birthe og Per Nellike
Bookmark and Share

Frederik:… Og så er det blevet tid til haveprogrammet fra Radioator Provinsafdelingen.

Martin (stiv stemme): I denne uges ”Grønne fingre med Bo, Birthe og Per Nellike” kigger vi på rododendronen der blomster så flot her om vinteren. Vi lærer også at flette kjole og hvidt til nytårsaften af tørv og mos. Men først tager vi en tur med truckførerne Mike og Dens til Middelfart for at kigge på et tarmrenseranlæg.

Torsten (jysk stemme): Hej jeg er truckførerne Mike og Dens, jeg har lige parkeret vores store lastbil her foran Bente og Jens husmandssted her udenfor Middelfart.

Frederik og Martin (pibestemmer): Hej og velkommen til vores landsted – vores tarmrenseranlæg ligger bagved den store ris-silo dér!.

Torsten (jysk stemme): Nej det er vel nok pænt – hvor kan man spille golf og købe trefarvede joggingsæt mens man optager sin egen hjemmevideo?.

Frederik og Martin (pibestemmer): Lige der henne – farvel farvel!.

Martin (stiv stemme): og så er vi tilbage på fastlandet. Mit navn er Per Nellike, og der her – det er Bo og Birthe.

Frederik og Torsten: Gutentag, bon jour og hjerteligt wilkommen.

Martin (stiv stemme): og nu.

(pause)

Frederik (Amerikansk accent): müssen wir weiter gehen!

Torsten (jægergryde-stemme): I dag skal vi kigge på Rododendronen – den er lige sprunget ud. Se, den har blomster – er den ikke flot – jo, jo.

Martin (stiv stemme): Hvor kan man campere og rende rundt i badetøfler, mens man optager sin egen hjemmevideo?.

Frederik (Amerikansk accent): Lige rundt om hjørnet – bare følg vejen til venstre!.

Torsten (jægergryde-stemme): Og nu skal vi se.

Martin (stiv stemme): hvordan man laver sit eget nytårs-dress ud af rene naturprodukter. Moderigtigt, friskt og farverigt.

Frederik (Amerikansk accent): Man tager fem kilo tørv fra den lokale tørvemose, fletter det på samme måde som da vi lavede joggingtøj for et par uger siden – det kan du se på tekst tv side 452 – og så broderer man det med mos. Man skal bruge ca. 12 spiseskefulde, som man med lethed kan finde i den danske natur.

Torsten (jægergryde-stemme): Kan man godt rejse med Dansk Folkeferie, have en T-shirt med dumme slogans på og optage sin egen hjemmevideo, mens man har det på??.

Alle: SELVFØLGELIG KAN MAN DET!.

Frederik: I næste uge sender ”Bo, Birthe og Per Nellike” live fra en gummibåd på Gudenåen, hvor de spiser tang og opfører sig som rigtige guttermænd, lige nu er klokken blevet mere, og det er tid til ”Så er der tegnefilm”.


Lagt online: 18/11-2004 09:10:58


Kommentarer:
Det er ikke længere muligt at skrive kommentarer, brug evt. vores facebook side
 
  


© Radioator 1998-2024. Tekst billeder og lyd på denne side må ikke gengives uden tilladelse