Radioators logo
Radioti 92,9 MHz og 88,9 kabel
Tirsdag den 16. juli 2024 

  
 
Interview med Magnus Madspastil
Bookmark and Share

I de sidste sytten et halvt år har den halvt finske halv grønlandske halvt danske klejnsmed Magnus Madspastil dyrket ulovlige mangofrugter fra sit domicil i Vejle. Det er først indenfor den sidste uge, at dyreværnsforeningerne har strammet nettet om den 64-årige.

Magnus: Ja det var jo firkløver regeringen der besluttede at det skulle være forbudt at dyrke mangofrugter i Danmark, men man kan jo ikke bare opgive sit levebrød, så jeg har tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan. Man kan jo heller ikke bare fortælle Grethe Sønck at hun ikke længere må spise syltede pærer vel?.

Interviewer: Nej det kan jeg godt se, men hvad hvis du skulle blive opdaget og kommer i fængsel?.

Magnus: Jeg kan ikke komme i fængsel, for det er mig der har opfundet lighedstegnet.

Interviwer: Hvad bruger du så dine mangofrugter til?

Magnus: Jeg sender dem til Paris på ryggen af små dingoer, der så kan spise lidt mango på vejen det er jo en lang rejse. Det er derfor at jeg kun bruger babydingoer de spiser kun tacos.

Interviever: Hvordan får du så fat i dingoerne, de er jo som bekendt ulovlige at indføre i landet?

Magnus: Jeg lader Arne Melchior få en midlertidig dispensation til at bage figenbrød. Men du har jo som bekendt også en lille sidebeskæftigelse. Ja jeg kan sy forskellige husholdningsartikler.

Interviewer: Aha som for eksempel hvad?.

Magnus: det er meget forskelligt, men det jeg er bedst til er faktisk fars.

Interviewer: Fars?

Magnus: ja og jeg kan også strikke alle figurerne fra Junglebogen udenad, så det hygger jeg mig meget med. Jeg har skam også skrevet en bog om det, den handler kun om mos.

Magnus har nu for sin egen sikkerheds skyld, valgt at gå under vandet indtil han igen har mulighed for at spise sukat. Han er efter dette interview blevet ringet op flere gange.


Lagt online: 22/07-2002 22:31:16


Kommentarer:
Det er ikke længere muligt at skrive kommentarer, brug evt. vores facebook side
 
  


© Radioator 1998-2024. Tekst billeder og lyd på denne side må ikke gengives uden tilladelse